Keel: seeria on nüüd tagasi alguses

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri meeskonna mängijad ja peatreener Avo Keel.
Tallinna Selveri meeskonna mängijad ja peatreener Avo Keel. Foto: Andres Haabu

Tallinna Selver alistas täna Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalseeria neljandas kohtumises 3:1 VK Pärnu ja viigistas seeria 2:2-le. Tänavune meister selgub nüüd pühapäeval Pärnus.

«Seeria on nüüd tagasi alguses,» sõnas Selveri võrkpalliklubi juhendaja Avo Keel pärast 3:1 võitu Pärnu üle Eesti meistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus. «Mulle ei tundu, et kumbki meeskond väga väsinud oleks. Ka täna oli üsna tasavägine mäng. Usun, et pühapäeval saab otsustavaks see, kumb meeskond suudab vähem vigu teha.»

Selverit kõikides finaalmängudes vedanud diagonaalründaja Argo Meresaar lisas, et tal oli pärast neljapäevast kohtumist väsimus jalgades küll. «Hommikul ei olnud voodist väga hea tunne tõusta. Tundus, et täna oli kahe väsinud meeskonna võitlus,» kommenteeris Meresaar. «Me saime täna servi paremini toimima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles