Kohtunik Matsalu nõuab Tsintsadzele mängukeeldu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Sille Annuk

Korvpalli Eesti meistriliiga esimese finaalmängu vanemkohtunik Atso Matsalu esitab alaliidu juhatusele ettepaneku, karistada Rocki tagamees Giorgi Tsintsadzet mängukeeluga.

Matsalu sõnul käitus Tsintsadze pärast lõpuvilet ebasportlikult, joostes väljakule ning näidates Kalev/Cramo ääremängija Nate Foxi suunas ebaviisakaid märke ning hüüdes ebatsensuurseid väljendeid.

Tsintsadze võimaliku karistuse otsustab korvpalliliidu distsiplinaarkomisjon. 

Rocki peatreener Indrek Visnapuu märkis, et ei näinud, kas hoolealune käitus ebaviisakalt või mitte, ent kinnitas, et on emotsionaalse mängumehega nendel teemadel varem vestelnud.
«Tegemist on väga emotsionaalse mängumehega,» märkis ta. «Ta laskus täna küll emotsioonidesse, ent see ei seganud ta tegutsemist.»

Tsintsadzel ja Foxil on pinged juba põhihooaja mängudest. Vastaseid provotseeriva Foxi jaoks keevavereline on Tsintsadze hea saak.


Matsalu sõnul polnud mängu jooksul Foxi ja Tsintsadze vahelist pusklemist märgata. Alles siis, kui Tsintsadze teenis viienda vea, oli neil omavahel midagi toimumas. Ilmselt selle järellainetuseks oligi grusiini lõpuvilejärgne emotsioonipurse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles