Tartu Parkmetsa jooksul võidutses Allar Lamp

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Lamp.
Allar Lamp. Foto: jooksuportaal

13. aprillil toimus Tartu Sanatooriumi parkmetsas teistkordne Parkmetsa jooks, mis kutsus osalejaid 7 km pikkuse distantsiga avama Lõuna–Eesti jooksuhooaega.

Juba jooksudistantsi alguses pani 349 osaleja ees oma tugevuse maksma Eesti noorsooklassi 1000 m rekordit hoidev tartlane Allar Lamp, kes võitis võistluse raskete rajaolude kiuste ajaga 22.37. Üldarvestuses teiseks meheks platseerus Tartu linnamaratoni võitja Dmitri Aristov (22.52). Kolmandana tegi väga eduka jooksu vanameister Vjatšeslav Košelev (22.58), kes ühtlasi võidutses ka meesveteranide vanuseklassis.

Naiste üldarvestuses võttis võidu maratoni EM normi täita üritav Grete Tõnne ajaga 27.12. Talle järgnes Eesti noorte meister Birgit Pihelgas (28.55). Kolmandaks platseerus tartlanna Sille Rell (29.49).

Teistkordse Parkmetsa jooksu näol oli tegemist ka Tartu jooksusarja avaetapiga. Sari jätkub suvejooksuga 20. augustil ning lõpeb novembrijooksuga 23. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles