Õed Bratuhhinad on lähedal Prantsusmaa kõrgliigasse tõusmisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja ja Polina Bratuhhina.
Natalja ja Polina Bratuhhina. Foto: klubesa.com

Ärevaks on muutunud õhkkond Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel esiliigast kõrgliigasse pürgiva Polina ja Natalja Bratuhhina koduklubi Terville`i Florange leeris. Üks voor enne turniiri lõppu pole selge, milline kolmest peatpretendendist kõrgliigasse ei pääse. Terve hooaja tabelit juhtinud Florange on saanud esiliigaturniiri teises pooles kolm kaotust ja juhib tabelit veel tänagi, aga tõus kõrgeimasse sarja on ikkagi küsitav.

Eile õhtul kaotas Florange koduväljakul lähimale jälitajale, Quimper Volley’ile 2:3 (-23, 14, -24, 18, -14). Nagu numbrid näitavad, kaotas Florange kõik tasavägised geimilõpud.

«Mäng oli ilus, kohta kõrgliigas vääriks mõlemad naiskonnad. Kurb, et ei saanud lõppu enda kasuks pöörata,» kommenteeris Polina Bratuhhina volley.ee-le. «Olin mängu resultatiivseim. Nüüd oleme suhteliselt raskes seisus, surve on peal, peame viimase mängu tingimata võitma. Samas seisus on ka meie vastased. Tuleb väga raske mäng.»

Viimases voorus, 20. aprillil, on vastamisi Quimper (tabelis 2.) – Amiens (9.) ja Vandoeuvre (3.) - Terville (1.). Enne seda on Florangel 55, Quimperil 53 ja Nancyl 52 punkti. Tippsarja pääseb kaks paremat.

Itaalia esiliigas pole Pavia Riso Scottil ja Anna Kajalinal lootust A2-st A1 tõusta, kuigi koht pole halb – viies. Viimati suruti 3:0 (15, 23, 15) maha Montichiari naiskonna (12.) vastupanu. Kajalina tõi paremuselt teisena 13 punkti. Liider on 60 punktiga Novara, Pavial on 43 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles