Rausberg ja Tsmoki-Minsk alistasid Rannaveski ja Olimpia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Rausberg oma eelmise klubi särgis.
Kati Rausberg oma eelmise klubi särgis. Foto: eckerd.edu

Valgevene naiste korvpalli meistriliigas peeti laupäeval finaalseeria kolmas mäng, kus olid taaskord vastamisi Eesti koondislaste Jana Rannaveski ja Kati Rausbergi koduklubid Olimpia ja Tsmoki-Minsk.

69:52 võidu võtsid Rausberg ja Tsmoki-Minsk ning on nüüd seerias 1:2 kaotusseisus. Volha Istseliatsova tõi võitjatele 14 punkti ja 10 lauapalli, 18 minutit mänginud Rausbergi arvele jäi 6 punkti, 2 lauapalli ja 1 söödu. Olimpia edukaim oli 14 punktiga Tatiana Šapotškina, Rannaveski viskas 24 minutiga 8 punkti, sai kätte 1 lauapalli ja andis 2 söötu.

Saksamaa meistriliigas kaotas Liisi Sokmani koduklubi Bamberg veerandfinaali teise mängu Wasserburgile 77:88. Ka seeria avamängus tuli Bambergil kaotus vastu võtta. Emma Cannon tõi võitjatele 27 punkti, Bambergi resultatiivseim oli 25 punktiga Binta Drammeh. Sokman sai mänguaega kuus minutit, punktiarvet tal avada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles