Klavani koduklubi sai Bundesligas üliolulise võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg sai Saksamaa kõrgliigas väga vajaliku võidu, kui koduväljakul alistati 2:0 Bundesligas kuuendat kohta hoidev Frankfurti Eintracht.

Augsburg oli enne tänast kohtumist langenud tabelis eelviimasele kohale, kuna Hoffenheim viigistas eile võõrsil 2:2 Wolfsburgiga. Tänu võidule tõusis Augsburg taas 16. kohale ja Hoffenheimi edestatakse nüüd 3 silmaga.

Tänases kohtumises lõi Augsburgi mõlemad väravad Lõuna-Koreast pärit ründaja Dong-Won Ji (väravad 27. ja 55. minutil). 39. minutil kollase kaardi saanud Klavan tegi traditsiooniliselt kaasa terve kohtumise. Eesti koondislase jaoks oli see Bundesligas tänavuse hooaja viies kollane kaart ja seega tuleb järgmine matš tal vahele jätta.

27 punktiga tabelis 16. positsiooni hoidev Augsburg jääb nüüd 15. kohal olevast Düsseldorfi Fortunast maha kolme silmaga. Saksamaal on meistritiitli juba kindlustanud Müncheni Bayern, kes viimati alistas 4:0 Nürnbergi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles