Klitškole esitati ultimaatum: raskekaalupoksi oodatuim matš saab sel suvel teoks

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško pressikonverentsil oma WBA, IBF, WBO, IBO ja Ring Magazine'i meistrivöösid demonstreerimas.
Vladimir Klitško pressikonverentsil oma WBA, IBF, WBO, IBO ja Ring Magazine'i meistrivöösid demonstreerimas. Foto: SCANPIX

WBA poksisari teatas, et sel suvel toimub kindlasti oodatud matš Vladimir Klitško-Aleksandr Povetkin, kirjutab ESPN.

Pärast seda kui Klitško David Haye alistas, tõusis paljude arvates venelane Povetkin ukrainlase kõige kardetumaks vastaseks, kuid seni pole nende vastasseis aset leidnud. Isegi WBA on varem esitanud erinevaid ultimaatumeid, et WBA super-tšempion Klitško ja tavalise MM-tiitli omanik Povetkin vastamisi läheks, kuid seni tulutult. Nüüd aga näib asi tõsine olevat.

Väidetavalt teatab WBA matši täpse toimumise aja 23. aprillil, kuid see jääb kindlasti ajavahemikku 15. juuli – 31. august. Klitško osaks saab auhinnarahadest 75%, Povetkini saagiks jääb 25%.

Enne läheb Klitško veel 4. mail vastamisi itaallase Francesco Pianetaga. Povetkinil mai kuuks veel vastast pole, kuid väidetavalt tahab ta selle kindlasti leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles