Karikavõistlustel toimub tänavune teine suur Ida-Virumaa duell

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Trans (punases).
Narva Trans (punases). Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Teisipäeva õhtul kell 18 kohtuvad Evald Tipneri karikasarja veerandfinaalis Narva Kalevi kunstmurustaadionil kohalik Trans ja Sillamäe Kalev.

Ida-Virumaa siseheitluse eel ütles Sillamäe klubi värske peatreener Sergei Ratnikov EJLi pressiteenistusele, et kaotada ei tohi mitte mingil juhul. «See on karikamäng ja meie eesmärk on iga hinnaga poolfinaali jõuda,» kinnitas ta. «Narva on tugev vastane ja mäng toimub ka võõrsil. See on väga tähtis mäng ja me ei tohi kaotada. Peame mängima täiega ja näitama taset,» lisas Sillamäe pallur Igor Dudarev.

FC Flora sõidab kolmapäeval, 17. aprillil Pärnusse, kus sealsel kunstmuruväljakul on kell 18 vastaseks Pärnu Linnameeskond. «Mäng meistriliiga klubiga on meile tõeline proovikivi. Loodan, et suudame väärikat vastupanu osutada ja «karukoopas» midagi lihtsalt me ära ei anna. Loodame ka jalgpallihuvilisi meie selle aasta esimesele kodumängule kaasa elama,» rääkis pärnakate treener Gert Olesk.

Nõmme JK Kalju võõrustab kolmapäeva õhtul kell 20 Sportland Arenal II liigas pallivat Türi Ganvixi. «Kuigi Türi Ganvix mängib II liigas, ei lähe me neid alahindama ning kavatseme hoolimata tasemevahest ning resultaadist vastasmeeskonda austada. Mänguaega saavad ka mitmed pallurid, kelle senised mänguminutid on olnud tagasihoidlikumad. Fännid, tulge meid toetama!» kutsus Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio.

«Ei ole lihtne mäng, kuid kohustuslik on vastasest üle olla ning võtta võit. Mängisime nendega ka aastal 2009, kui lõime neile neli väravat. Kahjuks jäi tollane karikavõit finaalis Flora vastu ühe penalti taha ning sel aastal tahame kindlasti klubile esimese karikasarja tiitli võita,» lisas Kalju poolkaitsja Sergei Terehhov.

Türi Ganvixi esindaja Vitali Gansen: «Teame vastast, oleme nendega ka varem karikasarja 1/4-finaalis mänginud. Ega meie kaotama ei lähe, kuigi teame, et tegu on Eesti meistriga ja favoriit on ikkagi Nõmme Kalju.»

Türi klubi kapten Kristo Kiik: «Vastane on tugev ja organiseeritud võistkond. Kui suudame keskväljaga natukegi sammu pidada, siis anname korraliku lahingu. Kaotama ei lähe kindlasti ja loodame, et tuleb üks korralik ja võitluslik mäng.»

Eesti karikavõistluste 1/4-finaalid:

16. aprill kell 18:00 Narva JK Trans - JK Sillamäe Kalev, Narva Kalevi kunstmurustaadion

17. aprill kell 18:00 Pärnu Linnameeskond - Tallinna FC Flora, Pärnu kunstmuruväljak

17. aprill kell 20:00 Nõmme JK Kalju - Türi Ganvix JK, Sportland Arena

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles