Varese palkas Taltsile konkurendiks endise Briti koondislase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pops Mensah-Bonsu Londoni olümpial
Pops Mensah-Bonsu Londoni olümpial Foto: SCANPIX

Janar Taltsi koduklubi Varese Cimberio palkas hooaja otsustavaks faasiks enda korvialust tugevdama endise Suurbritannia korvpallikoondise keskmängija Pops Mensah-Bonsu.

Karjääri jooksul palju klubisid vahetanud Mensah-Bonsu alustas tänavust hooaega Tel-Avivi Maccabis ning pallis viimati Hispaania meeskonnas Cajasol, kus kogus 6 kohtumisega keskmiselt 6,3 punkti ja 4,8 lauapalli.

Eelmisel hooajal aitas 30-aastane ja 206 cm pikkune Mensah-Bonsu Türgi klubil Besiktas võita nii kohaliku liiga kui ka EuroChallenge sarja. Mehe keskmised näitajad olid siis Türgi liigas 12,8 punkti ja 7,8 lauapalli ning eurosarjas 18,5 silma ja 11,8 lauapalli, vahendab ERR Sport.

Mensah-Bonsu on karjääri jooksul viie erineva klubi eest mänginud 61 kohtumist ka NBA-s, kus parimal hooajal (2008/09) kogus Toronto Raptorsi särgis 19 matšiga keskmiselt 5,1 punkti ja 5,4 lauapalli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles