TTÜst vallandatud Kaibald: see lõi jalad alt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigor Kaibald
Aigor Kaibald Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Juba kaheksanda klassi poisina treeneriametist unistanud ja seda tänuväärt, ent Eestis nirult tasustatud ametit südamesunnist 28 aastat truult pidanud Aigor Kaibald tunnistab, et hooaja keskel TTÜ-lt saadud hundipass lõi tal esiti jalad alt. Valus oli vaadata ka, kuidas meeskond pisut hiljem temata Balti meistriks krooniti, kirjutab Õhtuleht.

«Mul polnud kahju TTÜ võidust, aga see oleks pidanud olema minu pidu,» lausus pettunud Kaibald, kelle vallandamise taga oli nii kauaaegseid vimmamehi kui ka rektori juures kurtmas käinud pallureid.

«Jah, esimene laks oli kõva, lõi jalad alt ära. Kui seda mineku protsessi natuke lahata, siis mina ei usu elu seeski, et rektor võtab vastu kaks tudengit, kuulab nende jutu ära ja laseb selle peale treeneri lahti,» jätkas Kaibald, öeldes, et teab, kes tema peale kaebamas käis, kuid ei soovinud nimesid avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles