Galerii: Graf ja Agassi ning Henman ja Clijsters mängisid Wimbledoni uuendatud peaväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Henman
Tim Henman Foto: TopFoto / SCANPIX

Tipptennisistidest abikaasad Steffi Graf ja Andre Agassi mängisid eile üle pika aja taas segapaarismängu, osaledes remondi läbinud Wimbledoni peaväljaku katuse pidulikul avamisel.

Agassi ja Grafi vastasteks olid endine maailma esireket, tänavu tippsporti naasev belglanna Kim Clijsters ja inglane Tim Henman.

Segapaarismängu mängiti vaid üks sett, selle võitsid Henman ja Clijsters kiires lõppmängus 7:6 (5).

Lisaks mängiti 15 000 pealtvaataja ees ka üksikmänge, kus omavahel läksid vastamisi Graf ja Clijsters ning Henman ja Agassi. Ka üksikmängudes mängiti vaid üks sett. Naistest võitis Clijsters 6:4 ja meestest Agassi 6:4.

Graf on Wimbledonis võitnud seitse korda, Agassi ühe korra.

Wimbledoni suure slämmi turniiri häirib pea igal aastal vihm, seetõttu otsustati peaväljakule lahti käiv katus paigaldada.

Eilset näidismängu oli vaatamas ka esimese Briti tennisistine meeste edetabelis kolme hulka jõudnud Andy Murray – 22-aastane Murray tõusis eelmisel esmaspäeval kolmandale positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles