Raju videoblogi: Jorgen Matsi räägib, miks ta otsustas puuri naasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees koostöös MMAttiga toob lugejateni Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju videoblogi, kus tutvustatakse järgmisel üritusel – 20. aprillil Tallinnas peetaval Raju 11 – osalevaid Eesti sportlasi ning Raju telgitaguseid.

Juttu tehakse 30-aastase Pärnust pärit Jorgen Matsiga, kes pikas intervjuus räägib muuhulgas, miks ta otsustas kaheaastase võistluspausi järel taas puuri tulla. MMA-võitlejana on Matsil kirjas viis võitu ja üks kaotus, saabuva ürituse, Raju 11, peamatšis läheb ta vastamisi Itaalia sportlase Giorgio Belsantiga (5 võitu, 2 kaotust, 1 viik).

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Raju 11 – toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles