Bostoni maratoni katastroofi pealt üritatakse teenida suurt kasumit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bostoni maratoni lõpetanud medal.
Bostoni maratoni lõpetanud medal. Foto: SCANPIX

Sarnaselt teistele suurtele maratonidele jagatakse ka Bostoni maratonil osalejatele võistlusjärgselt medaleid, mis näitavad, et nad on pika katsumuse läbinud. Tänavust Bostoni maratoni rauptasid pommiplahvatused ja nii on muutunud tänavuse aasta medalid ka paljude jaoks vägagi väärtuslikuks.

Nii on mitmeid medalid jõudnud juba eBay’sse müügile ning medalite eest on tehtud isegi 500 USA dollari suuruseid pakkumisi. Samas usub medalite valmistaja Dan Ashworth, et vaevalt mõni osaleja oma medaleid müüb ning pigem haaras finišis toimund kaoses mõni inimene endale hulga autasusid ja üritab nüüd seeläbi raha teenida, kirjutab Reuters.

«See on üsna tülgastav tegevus. Ma ei usu, et mõni osaleja oma medaleid müüks,» rääkis Ashworth, kes on Bostoni maratoni jaoks emdaleid valmistanud juba 31 aastat.

eBay pressiesindaja Kari Ramirez märkis, et nad vaatavad kuulutused ükshaaval üle ja tegutsevad seejärel vastavalt vajadusele edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles