Ainar Karlsoni koduklubi jõudis WSB-liigas finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson
Ainar Karlson Foto: Erakogu

Ainar Karlsoni koduklubi Astana Arlans jõudis selge võiduga poolfinaalis Mexico City Guerrerose üle profipoksiliigas WSB finaali.

Laupäeva õhtul Almaty Towers Sport Centeris toimunud teist poolfinaalkohtumist alustas Astana Arlans eduseisust 3:2, mille nad hankisid võõrsil võiduga Mexico Citys. Oma parima rivistuse välja pannud Arlans võitis teise poolfinaalkohtumise puhtalt skooriga 5:0 ning kohtub 10. ja 11. mail Astanas peetavas WSB-liiga finaalis Ukraina Otamansiga. Ukraina Otamans lülitas napi 6:4 võiduga poolfinaalis välja eelmise hooaja võitja Italia Thunderi.

Koduseinte toetus annab finaalkohtumises eelise Astana Alansile, kuid Ukraina Otamans, kelle koosseisu kuuluvad olümpiavõitjad Vassili Lomatšenko, Oleksndr Usõk ning Dennis Berintšik kindlasti Arlansile kerget võitlust ei tõota. Kas Ainar Karlson finaalkohtumises Arlansi ridades ringi pääseb, ei ole veel teada, kuid kodumeeskonna võidu puhul kroonitakse ta esimese eestlasena WSB-liiga meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles