Bratuhhinad vedasid enda naiskonna kõrgliigasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina ja Natalja Bratuhhina.
Polina ja Natalja Bratuhhina. Foto: volley.ee

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel terve hooaja esiliigaturniiri juhtinud Terville’i Florange jõudis eile õhtul sihile, kindlustades endale koha kõrgliigas.

Laupäeval, turniiri viimases voorus, alistas Florange võõrsil ühe peakonkurentidest, Vandoeuvre-Nancy 3:0 (25, 25, 21), mis tagas lõplikus paremusjärjestuses esikoha.

Tabeli lõppseis: 1. Terville 58 punkti (19 võitu, 3 kaotust), 2. Quimper Volley56 (19-3), 3. Nancy 52 (18-4). Kõrgliigasse kutsutakse kaks esimest.

«Oleme õnnelikud, tegime eile Nataljaga väga korraliku mängu. Tõin 23 punkti, Natalja 16. Pärast eelmise mängu kaotamist olid kõik väga suure surve all, treener üritas seda peita, aga ka tema oli väga närviline,» kommenteeris Polina Bratuhhina volley.ee-le. «Minul ja Nataljal oli klubi presidendiga omaette kohtumine, sest ta uskus, et oleme selle mängu võtmetegelased. Tal oli õigus. See võit on meie klubi jaoks väga suur saavutus, kuna võitsime naabrit. Kaotuse korral oleksime kaotanud poole regionaalsest finantseeringust, mis oleks tuleval aastal kõvasti tunda andnud. Järgmisel nädalal tulevad klubi presidendiga uued kohtumised, räägime eelmisest ja tulevasest hooajast seoses jõudmisega Pro A-liigasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles