Video: Türgi velotuuril pääses karmist kukkumisest vaid 13 meest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi velotuuri teisel etapil leidis aset suur kukkumine.
Türgi velotuuri teisel etapil leidis aset suur kukkumine. Foto: Ekraanitõmmis videost

Türgi velotuuri teise etapi võitis leedulane Aidis Kruopis (Orica-GreenEdge), kellele mängis esikoha kätte lõpusirge eel toimunud massikukkumine.

Etapile pani oma pitseri viimasel kilomeetril aset leidnud suur kukkumine, kus osales või mille taha takerdus enamik osalevaid rattureid. Võitu pääses jahtima vaid 13 ratturit, kellest parim lõpuspurt oli Kruopisel, talle järgnesid itaallane Marco Coledan ja sakslane Andre Greipel.

Gert Jõeäär (Cofidis) jäi samuti kukkujate taha toppama, kuid pääses sealt kiirelt ja ületas lõpujoone igati tublil 21. kohal. Nagu viimasel kilomeetril toimuvate kukkumiste puhul tavaks, said selle taha takerdujad kirja võitjaga sama aja.

Üldarvestuses on Jõeäär kahe etapi järel nüüd 50. kohal. Liidriks tõusis Greipel, Kruopis on teisel ja avaetapi võitnud Marcel Kittel kolmandal kohal. Velotuur lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles