Euroliiga tippklubi viskas endise NBA tähe ajutiselt koosseisust välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sasha Vujacic.
Sasha Vujacic. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga otsustavaks viiendaks veerandfinaalmänguks valmistuv Anadolu Efesi meeskond viskas ajutiselt koosseisust välja sloveeni Sasha Vujacici, kellele pannakse süüks ebasobivat käitumist.

Vujacic olevat ennast sobimatult ülal pidanud Efesi napi võiduga lõppenud neljanda mängu ajal ja järel. «Sasha Vujacic on treenerite otsusega ajutiselt meeskonnast kõrvaldatud. Klubi juhtkond annab talle paari päeva jooksul teada, milline saatus teda lõplikult ootab,» teatas Efes oma ametlikus avalduses, täpsustamata siiski asjaolusid.

29-aastane Vujacic liitus Efesiga 2011. aasta suvel, olles enne seda veetnud kaheksa aastat NBAs – seitse Los Angeles Lakersis ja ühe New Jersey Netsis. Hooaegadel 2009 ja 2010 tuli ta Lakersiga ka NBA meistriks. Kui mullu viskas ta Efesi eest Euroliigas 16 mänguga keskmiselt 13,9 punkti ja võttis 3,3 lauapalli, siis tänavu on tema näitajad 9,1 punkti ja 3 lauapalli. Lisaks langes Vujacici visketabavus play-off’is põhihooajaga võrreldes koguni 72% ja ühes sellega kahanes ka sloveeni mänguaeg.

Anadolu Efes kohtub Pireuse Olympiakosega otsustavas viiendas mängus reede õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles