Eeden võitis naiste meistrivõistlustel pronksmedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Eedeni võrkpallinaiskond.
TÜ/Eedeni võrkpallinaiskond. Foto: volley.ee

Eile toimus naiste võrkpallimeistrivõistlustel hooaja viimane mäng, milles selgus kolmanda koha omanik, kui kahe võiduni mängitud pronksiseeria kolmandas kohtumises alistas Tartu Ülikool/Eeden 3:0 (19, 19, 20) TTÜ ning saavutas 2:1 üldtulemusega pronksise autasu.

Kadi Mägi panustas Tartu esinduse võitu 16 punkti (efektiivsus +12), Kertti Külm lisas 13 ja Elis Tenis 10 punkti. 15 punktiga oli TTÜ parim Dorit Heinastu (kasutegur +11), Erle Püvi arvele kogunes 10 punkti, vahendab volley.ee.

Mängu lõppnumbreid kinnitab ka statistika, milles Eeden oli TTÜst üle: rünnakuefektiivsus 47%-39%, vastuvõtt 52%-50%, blokipunktid 10-2 ja serviässad 8-6.

Eelmisel aastal lõpetas Eeden Eesti meistrivõistlused viiendana, TTÜ naiskond Eesti tšempionaadist osa ei võtnud. Möödunud neljapäeval lõppenud finaalseerias võitis 3:0 üldtulemusega kuldmedali Viljandi Metall, Famila/Võru VK saavutas hõbemedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles