Liis Lemsalu kutsub tüdrukuid jalgpalli mängima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu kutsub tüdrukute jalgpallifestivalile.
Liis Lemsalu kutsub tüdrukute jalgpallifestivalile. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti Jalgpalli Liit korraldab 11. mail koostöös klubide ja FIFA-ga tüdrukute jalgpallifestivali, mille eesmärk on populariseerida tüdrukute jalgpalli ja leida uusi harrastajaid.

Festival on suunatud 6-14-aastastele tüdrukutele ja toimub laupäeval, 11. mail kella 11st kuni 13ni korraga kolmes kohas: Tallinnas Sportland Arenal, Tartus Tamme staadionil ja Pärnus Raeküla staadionil. Tüdrukutele on kavas näidistreeningud, põnevad harjutused ning erinevad mängud. Kõik osalejad saavad mälestuseks laheda T-särgi. Varasem kokkupuude jalgpalliga ei ole oluline.

«Mängisin aastaid jalgpalli nii Eestis kui ka Norras ja sain sellega tegeledes väga palju positiivseid emotsioone. Jalgpall on kaasahaarav ja põnev, minu arvates sobib see tüdrukutele väga hästi. Kutsun kõiki tüdrukuid 11. mail toimuval festivalil osalema,» ütles tuntud laulja, Eesti otsib superstaari saate võitja Liis Lemsalu.

«Jalgpall on naiste ja tüdrukute seas muutumas kogu maailmas üha populaarsemaks. Soovime tutvustada jalgpalli kui tüdrukutele sobilikku sportimisvõimalust ja seome festivali emadepäevaga,» selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär ja UEFA naistejalgpalli komisjoni liige Anne Rei.

Pärast festivali lõppu on kõigil huvilistel võimalik kaasa elada naiste Meistriliiga mängudele. Tallinnas on kell 14:00 vastamisi FC Flora ja FC Levadia ning Pärnus samal ajal Pärnu JK ja Põlva FC Lootos, Tartu klubid SK 10 Premium ja Tammeka kohtuvad kell 15:00 Kambja staadionil.

Festivali peatoetaja on FIFA oma programmi Live Your Goals raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles