Ema haigus sundis Tanoka Beardi USAsse lendama

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanoka Beard
Tanoka Beard Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskonna keskmängija Tanoka Beard sõitis täna varahommikul koju USAsse, et toetada neljapäeval südameoperatsioonile minevat ema.

Kõige eelduste kohaselt naaseb ta pühapäeval ning osaleb esmaspäeval finaalseeria neljandas mängus. Homme peavad aga Rocki pallurid tegutsema ülikogenud keskmängijata.

Rocki peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul segas mure ema pärast Beardi mängu juba eilses teises finaalkohtumises. «Ta püüdis küll asjadest üle olla, aga väga hästi see ei õnnestunud. Samas polnud ka mingit katastroofi,» märkis Visnapuu ning lisas, et polnud hoolealuse lahkumise vastu. «Sellistesse asjadesse tuleb suhtuda inimlikult.»

Visnapuu loodab, et Beard naaseb vaimselt tugevana. «Kui kõik läheb hästi, võib see anda talle positiivse laengu,» arvas ta.

Rocki loots möönis, et Beardita läheb Rockil Kalevi vastu raskeks. «Homme on näha, kuidas hakkama saame,» sõnas ta ning välistas võimaluse, et üritab kasutada jalavigastusest paraneva Vallo Allingu teeneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles