Liverpooli peatreener: Suarezi karistus määrati mängija, mitte teo eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendan Rodgers
Brendan Rodgers Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli peatreener Brendan Rodgers arvab, et Branislav Ivanovici hammustamise eest kümnemängulise keelu saanud Luis Suarez on nii range karistusega hoopis ise ohvriks tehtud.

Suarez on jõudnud eelmisel pühapäeval mängus Chelseaga juhtunud intsidendi eest ka vabandada, kuid Inglismaa jalgpalliliit mõistis mehele ikka pika mängukeelu, vahendab Soccernet.ee.

«Oleme väga pettunud – mitte karistuse enda tõttu, vaid selle suuruse tõttu. Luis on ju avalikult välja näidanud, et ta sai aru, et ta käitus väga valesti. Mulle tundub, et karistus määrati mängija enda, mitte teo eest,» rääkis Rodgers.

«Mängija vajab pisut abi ja nõustamist ning me tegeleme sellega kindlasti. Peame kindlustama, et selline asi enam kunagi ei juhtuks. Samas ei tunne, et ta meid alt oleks vedanud. Kui meil oleks sellise mentaliteediga mängijaid rohkem, oleksime tabelis kõrgemal,» lisas Rodgers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles