Endine Venemaa noortekoondislane: Flora on kõige sõbralikum meeskond, kus mänginud olen

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irakli Logua
Irakli Logua Foto: Yotube/TV Flora

Sellest hooajast kuulub Flora jalgpalliklubi koosseisu 21-aastane Venemaa ründaja Irakli Logua, kes on kuulunud nii Venemaa U17 kui ka U19 koondiste ridadesse. Ta on Moskva Dinamo eest väljakul käinud ka Venemaa kõrgliigas.

Intervjuus Flora TVle rääkis Logua, et Tallinna klubi puhul on tegemist kõige sõbralikuma meeskonnaga, kus ta mänginud on. Lisaks Dinomole on ta pallinud ka Voroneži Fakelis ja Novosibirski Sibiris.

«Alustasin jalgpalliga Moskva Dinamo noorteakadeemias, esimeseks treeneriks oli Aleksei Piskunov. Ta õpetas mind väga palju ja tänu tema kogemustele jõudsin Venemaa noortekoondisesse,» rääkis Logua.

Noortekoondist pidas Logua väga kõrge tasemega meeskonnaks, kuhu kuulusid näiteks Kokorin, Gatagov, Nigmatullin ja Bilijev. «Nad on väga head mängijad,» kiitis ta.

Florasse sattus mees pärast Dinamoga lepingu lõppemist. Agent andis Loguale teada, et üks klubi (Flora) on temast huvitatud, kuid ei täpsustanud. «Kui sain teada, mis meeskonnaga on tegemist, otsustasin kohe siia tulla,» selgitas ta.

Florat iseloomustab Logua väga hea meeskonna ja sõbraliku kollektiivina. «Olen mänginud Dinamos, Fakelis ja Sibiris. Flora on nendest meeskondadest kõige sõbralikum,» on noor venelane eluga Eestis rahul. «Meil on ühine hingamine ja ma ei kahetse, et siia tulin.»

Kusjuures videos astus reporterina üles Flora ründaja Albert Prosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles