Eesti judomaadlejatele on EM lõppenud, kaheksa sekka ei pääsenud keegi

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Mettis
Juhan Mettis Foto: Margus Ansu

Budapestis toimuva judo EM on Eesti maadlejate jaoks lõppenud. Viimasel päeval said nii Juhan Mettis, Aleksander Marmeljuk kui Grigori Minaškin ühe võidu, ent ei enamat. Kaheksa sekka ehk medalimatšidele ei pääsenud keegi.

Raskekaallane Juhan Mettis võitis avaringis Aserbaidžaani maadleja Emil Tahirovi ipponi väärilise kinnihoidmisega, kui aega oli kulunud 2.40. Paraku kaotas Mettis järgmises ringis sloveenlasele Matjaz Zerajle.

Raskekaalu Eesti esinumber Martin Padar jäi seevastu kohe alla valgevenelasele Ihar Makarovile. Matš kestis 3 minutit ja 3 sekundit, mis järel vastane meie meest ipponi vääriliselt heitis.

Kaalukategoorias -90 kilo alistas Aleksander Marmeljuk ipponiga kreeklasest Ateena olümpiavõitja ja Londoni olümpia pronksimehe Ilias Iliadise. Matš kestis vaid 1.25. Seejärel aga Marmeljuk kaotas, sakslane Marc Odenthal tegi talle valuvõtte.

Kuni 100kiloste meeste seas võitis Grigori Minaškin esmalt tšehhi Michal Horaki ipponiga, siis aga kaotas ipponiga prantslasele Cyrille Maret'le

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles