Vorobjova alistas karikavõistluste keskses mängus Hendseli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Vorobjova.
Tatjana Vorobjova. Foto: tennis.ee

Rocca al Mare tennisekeskuses alanud Eesti karikavõistlustel on selgunud veerandfinalistid nii naiste kui ka meeste üksikmängus.

Naiste esimese ringi kohtumistest keskseimas alistas Tatjana Vorobjova enda jaoks tavaliselt ebamugava vastase Erika Hendseli 4:6, 6:1, 6:2. Kuigi mõlemad kuulusid äsja Eesti Federation Cupi naiskonda, läksid nad avaringis kokku, sest Vorobjova on keskpäraste tulemuste ja vähese osalemise tõttu GP-sarjas Eesti naiste edetabelis koguni 15ndaks langenud, kirjutab tennis.ee.

Nüüd läheb Vorobjova kohe kokku teise Eesti FedCupi naiskonna liikme Julia Matojaniga, kes täna võitis Anna Pavlova 6:2, 6:2. Esimesena asetatud Eva Paalma alistas Ehtel Metsiku koguni 6:0, 6:0 ja kohtub nüüd Jana Kuzovkovaga, kes mõneti üllatuslikult alistas Lisanna Pihlaku 7:6, 1:6, 6:3.

Teistes naiste veerandfinaalides on vastamisi Mia Nicole Eklund–Elisa Mai Koonik ja Birgit Burk–Valeria Gorlatš.

Meeste üksikmängus üllatas Aleksei Bohan, kes võitis teisena asetatud Valentin Bazunovi 7:5, 7:5. Ta kohtub nüüd Andrei Luzginiga, kelle edust teatasime juba eelmises uudises.

Esimesena on meeste turniiril asetatud Taavi Annus, kes teises ringis lõi teatavasti Bruno Loiti 6:4, 0:6, 6:2. Tema vastane veerandfinaalis on Randar Veispak 6:4, 3:6, 6:3 võiduga Hendrik Inno üle.

Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Christopher Robin Klettenberg – Aleksei Manuiko ja Priit Pihl – Christian Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles