TTÜ võitis rahvusvahelise üliõpilasliiga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ ja TYCO Rapla kohtumine möödunud hooajal.
TTÜ ja TYCO Rapla kohtumine möödunud hooajal. Foto: Andres Haabu / Postimees

TTÜ korvpallimeeskond võitis rahvusvahelise tudengite korvpalliliiga ISBLi finaalis Moskva Riiklikku Kehakultuuri Akadeemiat tulemusega 83:70.

Kolmanda koha saavutas A. N. Tupolevi nim. Kaasani Rahvuslik Teaduslik-Tehniline Ülikool, kes võitis täna Harkovi Rahvuslikku Tehnikaülikooli tulemusega 77:70.

TTÜ rektor Andres Keevallik: «ISBLi nelja tugevama turniir Tallinnas oli edukas. Loodan, et liigaga liituvad ka meie naabrid Soomest ja Rootsist.»

«Kogu turniir oli äärmiselt kaasahaarav. Soovime väga, et liiga laieneks, kuid kindlasti mitte kvaliteedi arvelt. Euroliiga on meile suureks eeskujuks. Meie soovime luua tudengikorvpalli Euroliigat,» sõnas ISBLi president Andrei Peregoudov.

TTÜ meeskonna koosseis: Siim Raudla, Kiur Akenpärg, Jaan Puidet, Priidik Ulp, Alan Kalda, Erik Keedus, Kristjan Keres, Madis Saarmets, Allar Leppind, Mooses Kaja, Andrew Arnold, Kristjan Kalle. Peatreener: Тiit Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles