Eesti karikavõistluste poolfinaalis tegutseb kuus kohtunikku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Lisaks peakohtunikule, kahele abikohtunikule ja neljandale kohtunikule on homme nii Kalju – Tammeka kui ka Trans – Flora vastasseisus kasutusel kaks täiendavat abikohtunikku, kes paiknevad otsajoone tagusel alal ja keda oleme juba harjunud nägema UEFA Meistrite Liiga, UEFA Euroopa Liiga ja EM-finaalturniiri mängudes.

Viimaste aastate jooksul jalgpallireeglitesse lisatud võimalusega on Eesti kohtunikud seni kokku puutnud peamiselt UEFA Euroopa Liiga alagrupiturniiri kohtumistel, kuid mullu testiti seda ka Evald Tipneri karikasarjas.

«Kuue kohtuniku kasutamine karikavõistluste poolfinaalides ja ka finaalis lepiti kokku juba hooaja alguses. Tegu on uue võimalusega, mida Eestis jõudumööda rakendame – järgmisel aastal on plaan kuut kohtunikku kasutada senisest tihedamini,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk.

Evald Tipneri nime kandvate karikavõistluste poolfinaalid toimuvad teisipäeval kell 19:30 Sportland Arenal, kus on vastamisi Nõmme JK Kalju ja Tartu JK Tammeka, ning Narva Kalevi staadionil, kus kohtuvad Narva JK Trans ja Tallinna FC Flora. Poolfinaalide võitjad selgitavad karikavõitja 18. mail A. Le Coq Arenal suures finaalis.

Karikavõistluste poolfinaalid 30. aprillil:

kell 19:30 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

NÕMME JK KALJU – TARTU JK TAMMEKA

Peakohtunik: Jaan Roos

Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Neeme Neemlaid

Neljas kohtunik: Raul Koppelmaa

Täiendavad abikohtunikud: Hannes Kaasik, Miko Pupart

kell 19:30 Narva Kalevi staadion (Hariduse 22, Narva)

NARVA JK TRANS – TALLINNA FC FLORA

Peakohtunik: Kristo Tohver

Abikohtunikud: Sten Klaasen, Jaanus Mutli

Neljas kohtunik: Dmitri Vinogradov

Täiendavad abikohtunikud: Roomer Tarajev, Juri Frischer

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles