Võidukas Bayerni peatreener: üks ajastu ei saanud veel läbi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängijad tähistamas FC Barcelona alistamist.
Müncheni Bayerni mängijad tähistamas FC Barcelona alistamist. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayern purustas jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes FC Barcelona 7:0, kuid Bayerni peatreener Jupp Heynckes leidis pärast kohtumist, et eile siiski ei nähtud ühe ajastu lõppu.

Barcelona on viimastel aastatel olnud Euroopa klubijalgpallis domineerivaks jõuks ning nende alistamine on olnud üks raskemaid ülesandeid. Nüüd sai Bayern sellega aga peaaegu, et mängeldes hakkama, kuid Heynckes ei soovinud Barcelonat selle eest tümitama hakata.

«Ma ei ütleks, et nägime ühe ajastu lõppu. Barcelonal olid puudu mitmed olulised mängijad ja meie suutsime mängida väga targalt,» sõnas Heynckes uefa.com’ile. «Ma tunnen Hispaania jalgpalli väga hästi ja eriti Barcelonat. Ma tean nende mängustiili ja filosoofiat. Minu meeskond mõistis minu taktikalist lähenemist ning viisid selle väljakul perfektselt ellu.»

Finaalis läheb nüüd Bayern vastamisi teise Saksamaa suurklubi Dortmundi Borussiaga. Vaatamata suurepärasele hooajale lahkub Heynckes peagi ametist, kuna uuel hooajal juhendab Bayernit juba Pep Guardiola.

«Dortmund väärib kohta finaalis, kuna ka neil on olnud suurepärane hooaeg. Muidugi on see natuke üllatav. Loomulikult ma loodan, et suudame finaalis võita. Analüüsime nüüd saavutatut, naudime hetke ja siis hakkame keskenduma juba nädalavahetsel toimuvaks Bundesliga mänguks Dortmundiga,» lisas Heynckes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles