Video: sünnist saadik kuulus Brasiilia jalgpallistaari poeg liitub Juventusega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiillased tähistamas 1994. aasta MM-tiitlit.
Brasiillased tähistamas 1994. aasta MM-tiitlit. Foto: SCANPIX

1994. aasta jalgpalli MMil krooniti maailmameistriks Brasiilia koondis ning teel tiitlile nägid jalgpallifännid üht omapärast värava tähistamise viisi, kui brasiillaste ründestaar Bebeto tähistas veerandfinaalis Hollandile löödud väravat käsi kiigutades justkui oleks tal laps süles.

Bebeto tähistas toona väravat sellisel moel, kuna kaks päeva varem oli Rio de Janeiros sündinud tema poeg Mattheus Bebeto. Nüüdeks on Mattheus Bebeto ise juba 18-aastane ning Flameno ridades palliv ründav poolkaitsja on teel Euroopa tippjalgpalli poole, kirjutab FootballItalia.

18-aastane brasiillane on liitumas Itaalia suurklubi Torino Juventusega ning mängija esindajate sõnul on vaja korda seada veel mõningad formaalsused ja Mattheus Bebeto on peagi valmis lendama Itaaliasse, et läbida ka meditsiiniline test. Flamengo teenis noore pallivõluri eest umbes 1,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles