Video: vastast jõhkralt löönud Eesti liiga jalgpallur sai pika mängukeelu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaroslav Dmitrijev lööb Alari Aunapuud jalaga kohtu.
Jaroslav Dmitrijev lööb Alari Aunapuud jalaga kohtu. Foto: Youtube

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon määras vastast jalaga ja seejärel palliga löönud ning ebaväärikalt käitunud Jaroslav Dmitrievile ligi 5 kuud kestva mängukeelu.

Esiliiga klubi Tallinna FC Puuma pallur Dmitriev teenis oma käitumise eest punase kaardi 27. aprilli kohtumises Rakvere JK Tarvaga. Tänase otsusega diskvalifitseeriti ta võistlustelt kuni 23. septembrini 2013.

Eesti meistriliigas toimunud rikkumistega seoses määrati ühemänguline juhendamise keeld FC Flora peatreenerile Marko Lelovile, kes eemaldati tehnilisest alast 26. aprilli mängus Tartu JK Tammekaga. Lelov avaldas demonstratiivselt leppimatust kohtuniku otsusega. Poolehoidjate ja mängu korraldusega seotud rikkumised tõid 150 euro suuruse trahvi nii FC Florale kui ka Tartu JK Tammekale.

Rahatrahv summas 200 eurot määrati Narva JK Transile, kellel oli sel hooajal juba kolmandat korda Eesti meistrivõistlustel vähemalt viis kollast kaarti ühes mängus – vastavalt juhendile jõuavad sellised juhtumid distsiplinaarkomisjoni, kuid neid esineb väga harva. Matšis Paide Linnameeskonnaga punase kaardi teeninud FC Levadia väravavaht Roman Smiško peab kokku vahele jätma 3 kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles