Kanepi vastane Madridi turniiri avaringis on Flavia Pennetta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Portugali tenniseturniiri poolfinaalis kaotanud Kaia Kanepi ei saa pikka puhkepausi pidada, sest osaleb juba homme Madridis algaval enam kui 4 miljoni euro suuruse auhinnafondiga WTA turniiril.

Kanepi avaringi vastaseks loositi itaallanna Flavia Pennetta, kes on hetkel maailma edetabelis 107. kohal. Sarnaselt Kanepile on aga Pennettagi pidanud pika võistluspausi, sest mullu suvel käis ta põhjalikku taastumist nõudval randmeoperatsioonil. 2009. aastal oli Pennetta samas maailma edetabelis karjääri parimal 10. tabelikohal.

Kanepi ja 31-aastane Pennetta on kohtunud seitse korda ning 4:3 paremus kuulub eestlannale. Märkimisväärseima võidu sai Kanepi 2010. aastal Palermo turniiri finaalis, kui alistas Pennetta 6:3, 6:3 ja sai karjääri esimese WTA turniirivõidu. Eestlanna on Pennettast üle olnud kolmes viimases mängus - lisaks Palermo finaalile ka 2008. aastal Pekingi olümpial ja viimati 2011. aastal Tokyo turniiril.

Kanepi ja Pennetta mäng ei toimu tõenäoliselt enne pühapäeva. Võitja kohtub teises ringis kas maailma 9. reketi Samantha Stosuriga või äsja Portugalis Kanepist jagu saanud hispaanlanna Carla Suarez Navarroga (WTA 23.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles