Voskoboinikov osales Syrianska võidumängus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov
Vladimir Voskoboinikov Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Vladimir Voskoboinikovi koduklubi Syrianska FC sai täna Rootsi esiliigas kirja 1:0 võidu, kui võõrsil alistati minimaalselt Falkenbergs FF.

Endine Moskva Torpeedo ründaja alustas kohtumist algkoosseisus ning tegi kaasa kõik 90 minutit, kuid selle aja jooksul ta jalga valgeks ei saanud, vahendab soccernet. Siiski sai Syrianska võidu, kuna 16. minutil sahistas võrku vasakäär Kutshi Kunga, kelle tabamus jäigi heitluses ainsaks.

Teine Rootsi esiliigas mängiv eestlane, Kristen Viikmäe, alustas samuti kohtumist Jönköpings Södra IF-i eest algkoosseisus, kuid ta vahetati juba 63. minutil puhkama, kui kaheksandas voorus tuli kodus 0:2 alla vanduda Väsby Unitedile.

Paremal äärel tegutsenud endine Flora pallur eriliste statistiliste näitajate poolest millegagi silma ei paistnud.

16 meeskonna seas hoiab pärast kaheksandat vooru Viikmäe koduklubi Jönköpings neljandat ning Voskoboinikovi tööandja Syrianska seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles