Kohus peab homme jalgpallurite kokaiiniäri süüasjas eelistungi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa.
Oliver Konsa. Foto: Catherine Kõrtsmik

Harju maakohus peab homme eelistungi Eesti jalgpalliringkonda raputanud kokaiiniäri süüasjas, millega seoses astuvad kohtu ette viis meest, sealhulgas Eesti koondises mänginud Oliver Konsa.

Eelistungil lahendab kohus taotlusi ja määrab kohtuistungite ajad, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR-i uudisteportaalile.

Riigiprokuratuuri süüdistusega astuvad kohtu ette Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju endine mängija Oliver Konsa (28), narkokuritegude eest korduvalt vangis istunud Tauno Laasme (38) (varasema perenimega Veri), Nõmme Kalju amatööride meeskonnas mänginud Norman Kägo (26) ning Peeter Truus (38) ja varem kohtulikult karistatud Peeter Kallas (40).

Süüdistuse järgi käitlesid Laasme ja Konsa 2012. aasta novembris Tallinnas ja Harjumaal korduvalt suures koguses kokaiini, ütles riigiprokuratuuri pressiesindaja Katrin Lunt ERR-i uudisteportaalile.

Kriminaalmenetluse käigus on tuvastatud teadmata päritoluga tulusid süüdistatavatel kokku üle 164 000 euro, mille puhul on alust eeldada, et raha on saadud kuritegude toimepanemise tulemusena ja  käsitletav seega kriminaaltuluna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles