Kanepi: Pennetta mulle punkte ei kinkinud, pidin need ise võtma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi, kes sai Madridi tenniseturniiri avaringis kahetunnises heitluses 6:3, 6:7 (6), 6:2 jagu itaallannast Flavia Pennettast (WTA 107.), tunnistas, et leidis oma mängu alles kolmandas setis.

«Päris närviline ja üles-alla mäng oli. Tahtsin väga võita, kuna ma polnud siin turniiril kunagi varem ühtegi mängu võitnud,» lausus Kanepi oma koduleheküljel.

«Esimeses setis austasin aeglaselt, otsisin oma mängu. Ta mängis esimesed kaks setti päris hästi. Ega ta mulle punkte ei kinkinud, ma pidin ikka ise võtma. Punktid olid pikad ja pidin ise tempot tegema. Kolmandas setis suutsin ise rohkem rahuneda ja mängisin palju õnnestunumalt,» kirjeldas Kanepi mängu.

Teises ringis tahaks Kanepi kohtuda Samantha Stosuriga. «Ta on ikkagi top 10 mängija ja ma ei ole ammu nii tugeva vastasega mänginud. Samas vahet ei ole, kummaga mängida, igal juhul tuleb raske mäng,» nentis ta.

Kanepi järgmise ringi vastaseks on kas Stosur (WTA 9.) või Carla Suárez Navarro (WTA 23). Nende omavaheline avaringi mäng peetakse homme, Kanepi järgmine mäng on seega kas teisipäeval või kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles