Sisepinged: Madridi Reali keskkaitsja Pepe kritiseeris Mourinhot

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Viimasel nädalal meediasse jõudnud uudistega tundub üha tõenäolisem, et peatreener Jose Mourinho lahkub hooaja lõppedes Madridi Reali eesotsast.

Viimati pälvis Mourinho keskaitsja Pepe pahameele, kuna peatreener kritiseeris klubi legendaarset väravavahti Iker Casillast.

Nimelt avaldas Mourinho mõned päevad tagasi meediale kahetsust, et ta ei hankinud jaanuaris meeskonnaga liitunud väravavahti Diego Lopezit varem. Teatavasti on Lopez tõusnud Casillase kõrval kindlaks esikindaks. Pepel oli aga pärast Reali 4:3 võidumängu Casillast maha tegeva avalduse osas oma arvamus.

«Casillas on Madridi Reali ja Hispaania koondise sümbol. Ta peab teadma, et meie (mängijad – toim.) ja fännid seisame tema selja taga,» kinnitas portugallane, kes ei kippunud välja ütlema, et ta sooviks Mourinho jätkamist. «Oleme väga rahulikud ja vaatame, kuidas peatreener klubiga asjad lahendab. Meie esindame aga Madridi Reali mitte peatreenerit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles