Aljand võistleb kolmeaastase vaheaja järel Eestis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Ujuja Triin Aljand
Ujuja Triin Aljand Foto: Priit Simson

Ameerikas Texase A&M ülikoolis tudeeriv Eesti parim naisujuja Triin Aljand võistleb kolmeaastase vaheaja järel taas Eestis. Tartus peetakse sel nädalavahetusel Eesti-Soome maavõistlus.

Aljand osaleb 50 meetri vabaujumises ning 100 meetri liblikujumises. Tema isa Riho Aljandi sõnul on tütre vormikõvera tipp ajastatud juulikuus peetava Rooma MMi ajaks. «Töö käib. Rekordit oodata oleks praegu vist natuke vara,» avaldas Riho Aljand Postimehele.

Lisaks Aljandile teevad Eesti tuntumatest nimedest võistlusel kaasa ka Elina Partõka (100 ja 200 meetrit vabaujumine), Andres Olvik (100 ja 200 m selili ning 400 m kompleksujumine) ning Vladimir Sidorkin (50, 100 ja 200 meetrit vabaujumine).


«Vladimir on nagu Triingi uues treeningtsüklis. Ta lõpetas Venemaa meistrivõistlustel hooaja ära ja nüüd kogub Mmiks vormi,» selgitas Aljand.

Maavõistlust ootab Eesti koondise peatreener suure huviga, sest jõuproov paistab tulevat üsna tasavägine. «Usun, et suudame neile vastu hakata küll! Arvestades just seda, kes võistlusele kohale tulid,» sõnas Aljand lootusrikkalt.

Märksõnad

Tagasi üles