Naisjalgpallurid: Eesti naised mängu ajal juustest ei tiri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tartu Tammeka jalgpallinaiskonna mängijad Maria Sootak ja Eneli Vals käisid täna hommikul Raadio Ring FM-i stuudios, kus neilt küsiti muuhulgas, kui palju on naiste jalgpallis juustest tirimist ja kohtunike seljataga töötlemist, vahendab Soccernet.ee.

«Minu arust, kui mängitakse jõuliselt, siis ei oodata seda, kuni kohtunik selja pöörab. Mina pole siiamaani küll väga kokku puutunud sellega, et keegi seljatagant oleks juustest tõmmanud, kui kohtunik ei vaata. Kui mäng on jõuline, siis on ta ka kohtunike silme all jõuline,» vastas Sootak.

«Mind keegi õnneks juustest tirinud ei ole ja mina ei ole ka kedagi juustest tirinud,» lisas Vals. «Eks inimesed ikka vaatavad Internetis levivaid videosid maailma naiste jalgpalli madalamate liigade mängudest, kus tehakse igasuguseid imeasju, ja sellest võivadki igasugused arvamused tekkida, aga vähemalt Eestis pole ma sellist asja küll näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles