Chelsea on jõudnud Bayeri tähtmängijaga kokkuleppele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Schürrle (paremal).
Andre Schürrle (paremal). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea on pikka aega jahtinud Leverkuseni Bayeri ründajat Andre Schürrlet ning nüüd on väidetavalt mängija jõudnud juba ka inglastega kokkuleppele.

Bayeri peamänedžer Wolfgang Holzhauser tunnistas, et vastav kokkulepe võib juba olemas olla, kuid nad peavad veel veidike olukorda kaaluma, kirjutab The Sun.

«Schürrle on arvatavasti juba Chelsea'ga eellepingu sõlminud. Nüüd sõltub kõik sellest, et kas lubame tal minna. Oleme saanud konkreetse pakkumise, mida nüüd arutame,» sõnas Holzhauser.

Samal ajal valmistab Bayer ette pakkumist Chelsea poolkaitsja Kevin de Bruyne'i soetamiseks, kuid tänavu Bremeni Werderis laenul olev de Bruyne on sattunud ka Dortmundi Borussia huviorbiiti. «Praegu tundub, et Dortmund on valmis suhteliselt kõrge hinna eest mängija endale ostma. Samas ei soovi Chelsea meie informatsiooni kohaselt teda müüa, vaid hoopis laenule anda,» lisas Holzhauser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles