Vetteli ja Webberi vahel võib oodata senisest veelgi suuremat konflikti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Mark Webber.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Mark Webber. Foto: SCANPIX

Tänavuse Malaisia vormel-1 etapi järel tekitas palju vastukaja võistluse lõppfaasis aset leidnud intsident, kus Red Bulli piloot Sebastian Vettel ignoreeris meeskonna korraldusi ja möödus tiimikaaslasest Mark Webberist. Endine Suurbritannia vormelipiloot John Watson usub, et nende meeste tulisemad duellid võivad sel aastal veel ees seista.

«Malaisias juhtunu on praeguseks unustatud, kuid ma ei oska öelda, kas see jääb igavaseks nii,» sõnas Watson BBC’le. «Ma usun, et näeme tänavusel hooajal veel korralikku mürglit.»

Vettel mäletatavasti vabandus hiljem, kuid seejärel teatas, et ta võib ka tulevikus meeskonna korraldusi eirata ja võitmine on tema jaoks kõige olulisem.

Malaisia etapile järgnenud Hiina ja Bahreini võidukihutamistel ei ole Vettel ja Webber omavahel koha eest pidanud võitlema, kuid arvestades Red Bulli kiirust, siis ei oleks üllatav, kui hooaja edenes näeb mehi taas mingil hetkel kahel paremal positsioonil.

«Selliseid situatsioone tuleb kindlasti ette. Ma arvan, et Red Bulli tiim näitas üles uskumatut nõrkust, kui nad oma esinumbrit (Vettelit) ei karistanud ja sellega on nad loonud segase olukorra. Red Bull on avanud Pandora laeka. Kuidas suudab praeguses seisus keegi üldse Vettelit kontrollida?» märkis Watson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles