Kanepi mängib Madridis peaväljakul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 51.) peab homme nelja miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Madridi tenniseturniiril teise ringi kohtumise, kui ta läheb vastamisi kohaliku mängija Carla Suarez Navarroga (WTA 23.).

Kanepi ja Suarez Navarro matš on homme kavas peaväljaku esimese kohtumisena. Mäng algab Eesti aja järgi kell 11.50.

Esmakordselt mindi vastamisi 2009. aastal Wimbledoni turniiri avaringis ning siis võitis hispaanlanna kolmesetilises mängus 4:6, 6:3, 6:3. Kanepi sai magusa revanši kaks aastat hiljem Tallinnas, alistades hispaanlanna võistkondliku Fed Cupi mängus kindlalt 6:3, 6:2.

Põnevaim omavaheline mäng peeti aga mullu Estorili finaalis, kui Kanepi sai Suarez Navarro matšpallidelt raske 3:6, 7:6 (6), 6:4 võidu. Kohtumine kestis tookord koguni 2 tundi ja 37 minutit. Äsjasel Portugali turniiril kaotas Kanepi hispaanlannale poolfinaalis 4:6, 1:6.

Kanepi ja Suarez Navarro mängu võitja läheb kolmandas ringis vastamisi kas tšehhitari Petra Kvitova (WTA 8.) või slovakitari Daniela Hantuchovaga (WTA 71.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles