Põhjamaade meistrivõistlustele kreeka-rooma ja naistemaadluses sõidab rekordarv Eesti maadlejaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Sel nädalavahetusel toimuvad Rootsis Põhjamaade meistrivõistlused kreeka-rooma ja naistemaadluses, kus osaleb rekordarv Eesti maadlejaid. 40-liikmeline delegatsioon sõidab Rootsi homme.

Seekordne võistlus toimub individuaalturniiriga naistemaadluses kadettidele ja täiskasvanutele, samuti kreeka-rooma maadluses kadettidele ja juunioridele.

Täiskasvanud kreeka-rooma maadlejad katsuvad jõudu meeskond meeskonna vastu. Norra, Taani, Rootsi, Soome ja Eesti maadlusparemiku mõõduvõtt kujuneb kindlasti pingeliseks ja huvitavaks. Korraldajad rootslased on meeskondlikult esindatud kahe võistkonnaga.

Ülemaailmse maadluskuu raames toimuvad võistlustel maadluse toetuseks ka mitmed ühisaktsioonid.

Mitmepäevasel võistlusel maadlevad naistemaadluses -72kg Epp Mäe ja -63kg Kaisa Muutra.

Kreeka-rooma maadluses kadettidest maadlevad -42 kg Jegor Jakovlev, -46kg Helary Mägisalu ja Hans Uku Leitham, -50 kg Jevgeni Hamidžanov, -54kg Denis Bolunov, -58 kg Mario Mägisalu ja Keyt Muuga, -63kg Ott Saar, -69 kg Lauri Leier ja Richard Ott Leitham, -84 kg Kevin Baumann ja -100 kg Artur Vititin .

Kreeka-rooma maadluses juunioridest maadlevad-55 kg Markos Merisalu, -55 kg Taaniel Piiskoppel, -60 kg Ivan Belikov, -74 kg Maick Meibaum, -84 kg Raido Liitmäe, -84 kg Gerrith Pungas, -96 kg Mark Svetlanov ja -96 kg Elari Piksar.

Kreeka-rooma maadluse täiskasvanutest maadlevad -55 kg Risto Teesaar, -60 kg Anar Zeinalov, -66 kg Kristjan Press, -74 kg Rauno Pajuviidik, -84 kg Eerik Aps, -96 kg Alo Toom ja -120 kg Kaarel Maaten.

Treeneritena on kaasas naistemaadluse koondise treener Aleksei Hapov, kreeka-rooma maadluse koondiste treenerid Henn Põlluste, Ivar Kotkas ja Igor Annus. Kohtunikest esindavad Eestit Janek Reino ja Marek Treiman. Delegatsiooni kuuluvad veel  Maadlusliidu president Priit Piilmann ja peasekretär Antti Lepik, samuti Meelis Mäekalle, Raivo Kiilström ja Martin Plaser.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles