Läti hokilegend lahkus MMilt, kuna tema tütar tegi Eestis raske avarii

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturs Irbe (paremal).
Arturs Irbe (paremal). Foto: SCANPIX

Läti hokikoondise väravavahtide treener Artūrs Irbe lahkus sel nädalal MMilt perekondlikel põhjustel ja nüüd on selgunud, et legendaarne hokimees lahkus Helsingist Eesti suunas, kuna tema 22-aastane tütar tegi siin avarii, vahendab tvnet.lv.

Avarii juhtus esmaspäeval kell 12.12 Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 186. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota 4 Runner, mida juhtis 22-aastane Anita, kaotas juhitavuse ja rullus üle katuse ning nõuetekohaselt kinnitamata turvavöö tõttu paiskus sõiduauto juht sõidukist välja. Pärnu Haiglasse toimetati sõiduauto juht ja kaasreisija, 21-aastane Marija.

Samas on Irbe juba teada andnud, et esimesel võimalusel liitub ta taas Helsingis Läti koondisega.

46-aastane Irbe on Läti üks legendaarsemaid hokimehi ning aastatel 1989 ja 1990 krooniti ta NSVLi koondise ridades ka maailmameistriks. Aastatel 1994 ja 1999 ka NHLi tähtede mängul osalenud lätlane on NHLi klubidest esindanud San Jose Sharksi, Dallas Starsi, Vancouver Canucksit ja Carolina Hurricanes’it. Läti koondise ridades käis ta väljakul kaheksal MMil ja kahel OMil.

Läti jaoks ei ole tänavune MM seni kõige paremini alanud, kuna kolme kohtumisega on seni punktiarve veel avamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles