Kalev/Cramo võitis Tartu Rocki vastu finaali avamängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finaalseeria avamängus käib võitlus iga palli pärast.
Finaalseeria avamängus käib võitlus iga palli pärast. Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna alanud korvpalli koduse finaalseeria avamängus võitis Kalev/Cramo kodusaalis Tartu Rocki 83:69 ja asus seeriat 1:0 juhtima. Võitjate resultatiivseim oli 19 punktiga Armands Škele. Bamba Fall, kelle takistamisel tartlased tegid koguni 13 viga, lisas 18 punkti. Üleplatsimees oli Rocki tagamängija Justin Ingram 26 punktiga.

Kalev/Cramo - Tartu Rock 83:69

Kalev: Škele 19 p + 7 lp, Fall 18 p + 6 lp, Dorbek 11 p, Wilkinson 11 p, Sokk 10 p, Abbott 10 p, Elegar 4 p + 12 lp

Rock: Ingram 26 p, Allingu 12 p, Neljubov 8 p, Doronin 6 p, Saage 5 p, Dimša 4 p, Veideman 4 p, Toome 2 p, Kurbas 2 p

Enne mängu:

Postimees teeb kõigist finaalseeria mängudest tekstipõhise otseülekande, kus on oma sõna võimalik sekka öelda ka lugejatel. Mängu kommenteerivad Postimehe ajakirjanikud Peep Pahv, Mariel Gregor, Jaan Martinson ja Madis Kalvet.   

Vaata otseülekannet siit.

Avamäng peetakse homme, neljapäeval kell 19 Tallinnas Saku suurhallis. Teine mäng toimub sealsamas laupäeval kell 17, kolmas ja neljas kohtumine aga Tartus vastavalt 15. ja 17. mail. Mängitakse nelja võiduni. Põhihooajal kohtusid Kalev ja Rock kaks korda, oktoobris jäi Tartus peale Rock 75:72. Märtsi lõpus alistas Kalev aga tartlased kodusaalis 69:64, kindlustades sellega põhiturniiri võidu ja kohamängudeks koduväljakueelise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles