Londoni Arsenal sõlmis Suurbritannia ajaloo suurima särgilepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali mängijad hakkavad tulevikus kandma Puma mängusärke.
Londoni Arsenali mängijad hakkavad tulevikus kandma Puma mängusärke. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond sõlmis Puma rõivabrändiga lepingu ning selle tulemusena kannavad Arsenali pallurid järgmisel viiel hooajal Puma särke. Vastavalt lepingule maksab Puma Arsenalile 35 miljonit eurot ühe hooaja eest (viie aasta eest makstakse kokku seega 175 miljonit eurot).

Arsenali ja Puma vaheline leping läheb praeguse seisuga ka ajalooannaalidesse, kuna varasemalt ei ole keegi ühe hooaja eest sellist summat lauale ladunud, kirjutab Eurosport.

Varasemalt kandsid Arsenali mängijaid Nike’i särke ja vastavalt sellele lepingule teenis Londoni klubi seitsme aasta eest vaid 65 miljonit eurot. Seega on uus kontraht tõhus samm edasi.

Manchester Unitedil on Nike’iga leping, mis toob neile 15 aastaga sisse ligi 340 miljonit eurot (aastas seega 23 miljonit). Warrior maksab Liverpoolile ühe aasta eest 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles