Ronaldo jõudis võimsa tähiseni, Barcelona võidupidu peab veel ootama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tähistamas Malaga vastu löödud väravat.
Cristiano Ronaldo tähistamas Malaga vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel teenis eile õhtul kindla võidu Madridi Real, kes alistas koduväljakul 6:2 Malaga. Õhtu kujunes ajalooliseks Cristiano Ronaldole, kes on nüüd Reali särgis löönud 200 väravat.

Võitjate poolel said lisaks Ronaldole tabamuse kirja Raul Albiol, Mesut Özil, Karim Benzema, Luka Modric ja Angel di Maria.

Kui Ronaldo sai 26. minutil jala valgeks, siis tal oli võimalik ajaloolise tähiseni jõuda juba 22. minutil, kuid Portugali koondise tähtmängija ei suutnud penaltit realiseerida. 2009. aastal Realiga liitunud Ronaldo on nüüd klubi eest pidanud 197 kohtumist ja selle ajaga on tal kirjas 200 väravat. Hispaania kõrgliigas on näitajateks 134 mängu ja 146 väravat.

Reali eilne võit tähendas seda, et Hispaania kõrgliigas esikohta hoidev FC Barcelona ei saanud veel meistritiitlit tähistada. Barcelonal on liidrina tabelis 88 silma ja ühe kohtumise rohkem pidanud Realil on 80 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles