Varrak: õnn oli täna meie poolel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas. Foto: Peeter Langovits

Tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises kohtumises 72:71 Tartu Rocki ja juhib seeriat 2:0. Võidu tõi Kalevile Tanel Soku ülikeeruline vise poolelt väljakult.

«Õnn oli täna meie poolel, aga kindlasti ei tunne ma rahulolu,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak pärast uskumatut mängulõppu. «Olen muidugi õnnelik, aga peame nüüd Martiniga (abitreener Martin Müürsepp-toim) arutama, miks asi üldse sellisesse seisu jõudis,» ütles ta kohtumise viimase osa kohta.

«Olime valmis, et Rock teeb võrreldes esimese mänguga mõningased muudatused. Nad tegidki asju, mida ootasime, ent nad tegid neid asju väga hästi. Eriti jäi silma see, et Tanel Sokku võeti kaitses väga lähedalt,» ütles Varrak. «Uskusime, et Tanelil on vorm hea ja ta ei jää sellise surve all hätta. Ent kui tugevalt terve mäng pressitakse, siis on ikka väga raske.»

«Kui finaali eel arvati, et meie eesliin on Tartust kindlalt üle, siis see pole nii olnud kummaski kohtumises. Samas olen meie meeskonna pikkadega igati rahul, nende vastu ei ole kerge mängida,» kommenteeris juhendaja oma korvialuste jõudude tegutsemist.

Varrak kiitis ka hoolealuste head füüsilist vormi. «Olen praegu küll väga rahul, et selle üldkehalise tsükli tegime enne poolfinaale. Tunnen, et mehed on heas vormis ja see nädal läks täie ette. Seda kinnitab ka meie viskeprotsent,» ütles ta. «Hooaja alguses oli ju nädalaid, kus me sisuliselt trenni teha ei saanudki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles