Vassiljev kuulus taas algkoosseisu, kuid Amkar kaotas suurelt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) heitlemas Venemaa liiga kohtumises Peterburi Zeniti mängumehe Sergei Semakiga.
Konstantin Vassiljev (vasakul) heitlemas Venemaa liiga kohtumises Peterburi Zeniti mängumehe Sergei Semakiga. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev kuulus üle mitme mängu taas oma koduklubi Permi Amkari algkoosseisu, kuid Venemaa kõrgliigas tuli Krasnodari Kubanilt vastu võtta suur 0:4 kaotus.

Kuban asus juba avapoolajal kolme väravaga juhtima, kui kaks korda oli täpne Ibrahima Balde. Ühe värava lisas ka Ivelin Popov ning teisel poolajal vormistas lõppseisu Markos Pizzelli. Vassiljev tegi kaasa terve mängu.

Liigatabelis on Amkar langenud kaks vooru enne lõppu 16 meeskonna konkurentsis 14. kohale. Kui kahe viimase ehk esiliigasse langejate sekka vajumine on pigem teoreetiline võimalus, siis 13. kohal olevast Samaara Krõlja Sovetovist ja 12. kohta hoidvast Rostovist on Amkaril veel kõik võimalused mööduda - hetkel ollakse võrdselt 25 punkti peal. Rostovil on käesoleva vooru mäng küll pidamata, kuid homme kohtutakse tabelis teist kohta hoidva ja meistritiitli nimel võitleva Peterburi Zeniidiga.

Järgmises voorus läheb Amkar vastamisi just Rostoviga, viimases voorus mängitakse aga ise Zeniidiga. 13. ja 14. kohale jäänud meeskonnad peavad hooaja lõpus pidama üleminekumänge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles