Karlson ja Astana Arlans võitsid profipoksi maailmaliiga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson (paremal) ja Boubacar Kamara kaalumisel.
Ainar Karlson (paremal) ja Boubacar Kamara kaalumisel. Foto: World Series Boxing

11. mail toimus Kasahstani pealinnas Astanas profipoksi maailmaliiga finaalkohtumine Astana Arlansi ja Ukraina Otamansi vahel. Arlansi ridadesse kuuluv Ainar Karlson poolraskekaalus finaalkohtumises ringi ei astunud, kuna valmistub juuni alguses Minskis toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks.


Kolmanda hooaja WSB tiitel tuli Astanale üle noatera. Enne viimast raskekaalu matši oli Ukrainlaste eduseis võitudega 5-4 ning viimases kohtumises oli seni liigas kaotuseta püsinud kasahh Ruslan Myrsatayev Rostislav Arhipenko ja kodupubliku ees selg vastu seina. Kohtunike hääled 2-1 tagasidki Astanale 5-5 viigiseisu ning tiebreaker matši kääbuskaalus, kus Bagdad Alimbekov tõi otsustava võidu Astanale, mis tagas klubile WSB kolmanda hooaja võidu.

Sel hooajal Astana klubi ridades kaks matši pidanud Ainar Karlson on esimene Eesti poksija, kes profipoksimaailmas nii kõrge tiitlini on jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles