Zenjov: keegi ei tunginud mulle kallale, minu kohta liigub igasugu jutte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Sergei Zenjovi koduklubi Lvivi Karpatõ kaotas eile Ukraina liigas 2:4 Dnipropetrovski Dniprole ning seejärel levis Ukraina ja Venemaa meedias info, et mängujärgselt tungisid Karpatõ fännid Eesti koondislasele kallale. Zenjov lükkas need väited siiski konkreetselt ümber.

Pärast mängu lahkus suurem osa meeskonnast ühiselt bussiga, kuid Zenjov läks teistest eraldi oma autoga. Ta sattus aga ootamatult oma meeskonna fännide rünnaku ohvriks. Pahased poolehoidjad ründasid eestlast verbaalselt, kuid väidetavalt oli üks poolehoidja talle ka selja tagant kallale tunginud, kirjutab Sport Ekspress.

«Ei ole vaja kõiki lugusid uskuda,» muigas Postimehega rääkinud Zenjov. «Fännid seisid väljaku juures ja nad olid minu auto lähedal ning siis tuldi lihtsalt rääkima. Mingit löömist ei olnud.»

Samas ei ole tegemist esimese kummalise juhtumiga, mis Zenjoviga on Ukrainas ette tulnud – nii on sealses meedias kirjutatud, et ta on põdenud seagrippi ja lisaks jäi ta väidetavalt kunagi ilma oma autost. «Millegipärast liigub minu kohta ikka mingeid jutte, mis ei vasta tõele. Ei oskagi selle kohta midagi öelda – kõigepealt räägiti seagripist, siis autovargusest ja nüüd löömingust,» loetles Zenjov.

Alates 2008. aastast Karpatõ ridadesse kuuluv Zenjov sooviks karjääris teha aga sammu edasi ja leida endale uue tööandja. «Olen viis ja pool aastat siin olnud ning peab ka midagi muud proovima. Tänavuse hooaja järel on mul veel üks aasta lepingut, kuid sooviksin juba suvel lahkuda. Midagi peab muutma,» avaldas Zenjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles