Eesti võrkpallikoondise ekstreener Kolčins võitis Venemaa meistritiitli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boriss Kolčins.
Boriss Kolčins. Foto: Raigo Pajula

Eesti võrkpalli koondmeeskonda mõni aasta tagasi abistanud Boriss Kolčins aitas tänavu Venemaa meistrivõistluste kullale Belgorodi Belogorje meeskonna. Finaalseera Belgorodi ja Ufa Urali vahel lõppes kolm-null (3:2, 3:2, 3:0),vahendab volley.ee.

Belgorodi meeskonnale oli see kaheksas kuld, Uralile esimene kord finaalis mängida. Tšempioni peatreener on küll ametlikult meeskonna omanik Gennadi Šipulin, tegelik peajuhendaja aga Boriss  Kolčins. Teel finaalis lülitasid Kolčinsi hoolealused välja ka tänavuse Euroopa Meistrite liiga võitja Novosibirski Lokomotiivi ja maa mulluse meistri Kaasani Zeniidi.

Itaalia meistrivõistluste lõpuseeria oli maksimaalselt tasavägine. Tänavu Tallinnaski nähtud Piacenza Copra Elior hakkas kõvasti vastu kõikvõimalike tiitlitega pärjatud Trentino Diatecile, kuid jäi siiski kaks-kolm alla. Mitmekordne meister võitis 3:1, 1:3, 3:0, 0:3, 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles