Endine Arsenali mängija: ma ei jõua enam oma karikaid kokku lugeda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole
Ashley Cole Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi ei ole viimastel hooaegadel enam karikalisa teeninud, kuid samas on endised Arsenali mängijad suutnud uutes klubides mitmeid karikaid võita. Üheks edukamaks meheks on olnud Ashely Cole, kes on Londoni Chelsea ridades võitnud suure hulga trofeesid.

Eile õhtul sai Cole tähistada Euroopa liiga võitu, kui Chelsea alistas finaalis 2:1 Lissaboni Benfica. Mäletatavasti võitis Chelsea eelmisel aastal ka ihaldatuima klubitrofee ehk Meistrite liiga.

«Ma ei teagi enam, kui palju medaleid oma olen võitnud. Siiski naudin ma endiselt võitmist,» teatas Cole The Sun’ile. «Ma arvan, et meil on piisavalt tahtejõudu ja me ei anna kunagi alla.»

Cole liitus Chelseaga 2006. aastal ning lisaks eurokarikatele on ta Chelsea ridades tulnud ka Inglismaa meistriks, võitnud neli FA Cupi, ühe liigakarika ja ühe superkarika. Arsenali ridades tuli ta omal ajal kahel korral Inglismaa meistriks ja lisaks võitis ta kolmel korral FA Cupi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles